Results 1 to 2 of 2

Thread: Modular osc problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Greece
    Posts
    88
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Modular osc problem

    Sign in to disable this ad
    Hi

    I have a Roland System 100M synth and few days ago I performed a few tests on my OSC module. The results
    especially in the lower scales in my opinion are problematic and I wonder if is there anything I can do about it.
    To be more specific none of the available square, saw and triangle are depicted correctly in my oscilloscope.
    I am uploading some pictures just to have a clue of what I m talking about

    any help would be much appreciated
    Last edited by airbag76; 03-12-2018 at 11:28 PM.
    airbag76

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA: NorthEast Coast
    Posts
    2,882
    Thanks
    55
    Thanked 265 Times in 240 Posts
    I would document any actual problems you have/hear (not just "this doesn't look right"), and go directly to Roland. Call/e-mail/PM customer service/support, and/or ask a question at one of the Roland user forums:

    roland user forum - Google Search

    GJ
    Gregg Juke
    Nocturnal Productions
    The Sonic Vault Recording Studio
    Drum! Magazine Contributor






Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •