regularfitlook.com

GeorgeannDD

New member
"De sneaker adidas schoenen heren sale keert terug met kleine updates, zoals Lightstrike dat wordt gebruikt voor demping in plaats van adiprene+ dat in de OG zat. Sprintskin en Sprintframe wordt gebruikt op het bovenwerk voor stabiliteit, flexibiliteit en ademend vermogen met een lakleren neus in het wit. De agressieve hielkap is voorzien van de 3 strepen die naar beneden gaan in de tussenzool met de handtekening van Rose door de hele sneaker.
</br></br>
Hoewel de naam door Raf Simons populair werd gemaakt met zijn eigen Three Stripes-samenwerkingen, is de adidas ozweego dames groen sindsdien aangepast voor inline-release , zijn moderne vorm staat ver af van de eens zo populaire interpretatie van de high fashion designer. Zelfs nu lijkt het silhouet nog verder te tweaken, aangezien het merk een hightech upgrade introduceert onder een gloednieuwe Ozweego TR STLT-naam.
</br></br>
adidas YEEZY verhoogt elke Black Friday vaak de ante, of het nu gaat om hervoorraden van geliefde releases of het debuut van gloednieuwe kleurstellingen. Dit jaar was echter een beetje minder spannend dan sommige voorgaande; en hoewel dit doorgaans reden tot zorg zou zijn, lijkt het erop dat het merk ervoor koos om zich te concentreren op de hele maand december, die meer dan een paar opvallende aanbiedingen herbergt. Onder hen keert de adidas yeezy 700 v3 azael terug op het podium, gekleed in een nieuwe ""Copper Fade"" make-up .
</br></br>
Achterkant van textielgaas vormt het bovenwerk met College Gold-accenten die vooral te zien zijn aan de zijkant van de toebox, de enkelflap en 3 strepen op de hiel. De tong is voorzien van Mitchell's Spida-logo met ""BEL-AIR ATHLETICS"" gedrukt op de elastische banden over de middenvoet. De hieltab is voorzien van een Tiger for Bel-Air Academy-mascotte met een treklipje met racestreep in zwart en wit. De sneaker adidas don issue review zit op een Lightstrike dempende tussenzool met een Tiger gestreepte stabilisator aan de zijkant en de witte buitenzool heeft meer tijgerstrepen aan de mediale kant van de voorvoet en de zijkant van de hiel."
 
Top