Results 1 to 3 of 3

Thread: Tascam us 122 + cubasis problem...

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Tascam us 122 + cubasis problem...

    Sign in to disable this ad
    I just bought a US122 and tried to hook it up with the bundled version of cubasis. The problem is that audio input just sounds awful!! Slightly distorted without any high frequency at all. I have used the 16-bit driver in the setup. When I tried it on my ooold nTrack software it sounded ok ( but Im not so fond of that anyway)
    Does anyone have a clue whats wrong?
    I use a PC P4 2GHz and XP home
    Or do you have any other software to recommend that is not so pricy...?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a few suggests for you.

    1) disable anitivirus software and firewall
    2) there should be only needed usb things plugged in to the computer. i only have the sound card plugged in
    3) optimize your pc http://www.musicxp.net/
    4) if all esle fails call tascam 323-726-0303 ext. 617

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    London,UK
    Posts
    3,826
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Also , and don't take this the wrong way, make sure you are using the right inputs on the Tascam. A lot of people accidently connect to the inserts which are right next to the xlrs, use the line ins.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •