Results 1 to 2 of 2

Thread: Pro Tools - Playback

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pro Tools - Playback

    Sign in to disable this ad
    hey whats up

    im currently using pro tools 6.4 on a
    pentium 4 2.8 ghz
    2 gig ddr ram and and a 200 gig hard disk

    ive been messing on pro tools with one of my beats and i have about 15 tracks set up and about 18 plug ins being used in this session.

    and when i go to play the session it keeps coming up with the playback message telling me to icrease it but i already have it set to 1024 samples and 99 percent , and i check the cpu usage limit and its peaking in the red.


    is there anyway i can solve this problem instead of just using less tracks and less plug ins. before when i had 1 gig of ram i had the same proble mand a friend of mine said that didn't have enough ram but now with 2 gig im still having the same problem.

    if anyone can help me out, its much appreciated

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    www.inthemix.com.au
    Posts
    2,172
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You have hit your computers limits, its time to do the old fashioned thing and bounce down some of the FX.
    [b][url=http://home.netspeed.com.au/aistorm/]Sync˛ and Roland TR606 Mods[/url][/b]

    [url=http://www.mp3.com.au/RythmEmulator/]Grab My tracks here[/url]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •