Results 1 to 3 of 3

Thread: no midi signal in Cubase ....beyond frustrated!!

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    no midi signal in Cubase ....beyond frustrated!!

    Sign in to disable this ad
    Cubase is pissing me off. I have an Alesis Q25 that i'm using for midi input but for some unknown reason it does not recognize it. I have installed it, selected all the settings in midi and device control, made sure it was already connected before I opened Cubase. EVERYTHING. Matter fact, it was working fine an hour ago. But suddenly it just stopped working. No signal on the transport bar shows when I press a key on the Q25. I also have FL Studio which I opened to test the Q25 and it works fine there. Why isn't it working in Cubase? It was JUST working before and now all of a sudden its not. WHY WHY WHY?????

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    108
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 3 Posts
    Do you have the channel record enabled
    Do You have the midi channels selected in Device Menu
    Do You have the input selected on the channel

    What version of Cubase are you using?

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey same problem, i just got it,m on the box it says you can just plug it in via usb and it should work, ive tried installing it on midi devices but it isnt on the list they have, and i dont know the settings to put it on myself.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •