Results 1 to 2 of 2

Thread: Sound Modules no sound from main outs ...only headphone jacks?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Sound Modules no sound from main outs ...only headphone jacks?

    Sign in to disable this ad
    I recently added the Triton Rack and Fantom XR to my previously all digital setup...so I also got the Midisport 4x4 midi interface to sequence in Cubase 5...I'm using the Radium 49 as my controller (not via USB)...so I'm going midi out of the Radium into midi in of the Midisport. Then midi out of the Midisport into Midi In of the Sound Modules. Then I have the stereo outputs of each module going into an analog Yamaha mixer. I can tell I successfully setup the midi because the Radium triggers the modules through Cubase 5 and the Midisport and you can hear it through the headphone jacks in both modules... but Im getting no audio signal in the mix

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA: NorthEast Coast
    Posts
    2,855
    Thanks
    55
    Thanked 260 Times in 236 Posts
    Anything panned funny? Have you read the manual, looking for any possible obscure set-up processes?

    GJ
    Last edited by rhythmgj; 08-18-2017 at 06:50 PM. Reason: Re-read post and there are stereo outs...
    Gregg Juke
    Nocturnal Productions
    The Sonic Vault Recording Studio
    Drum! Magazine Contributor






Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •