Results 1 to 3 of 3

Thread: Triton Studio arpeggio problems w/ Cubase SX

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    204
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Triton Studio arpeggio problems w/ Cubase SX

    Sign in to disable this ad
    Ok,

    Not sure what's up here, but help! I have synced my Triton Studio up to Cubase SX 3. I have the keyboard set to ext. midi clock.

    I want to be able to record the Triton's arpeggiation data into Cubase. The instructions say to turn the Triton's Local Control on and to turn the midi thru (echo back) on Cubase off. I've done this but I'm not getting any sound or data coming thru. Has anyone had trouble like this or had to get their Triton serviced?
    If I was ever on Final Jeopordy I would bet negative and get it wrong on purpose...think about it.

  2. #2
    youngjboy Guest
    This might sound simple, but do you have your audio connections and midi hooked up correctly.

    I use Cubase LE and my connections for using the computer to sequence are

    Midi Out Soundcard---->Midi in Karma
    Midi In Soundcard---->Midi out Karma

    Audio outs Karma---->Audio ins Soundcard

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    204
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes...I use the Cubase and the Triton all the time together. Everything works like it should and it's all set up correctly...just can't get the Triton to produce arps when the midi clock on the triton is set to external.
    If I was ever on Final Jeopordy I would bet negative and get it wrong on purpose...think about it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •