Results 1 to 9 of 9

Thread: IK Multimedia Philharmonik Miroslav Promble

  1. #1
    Rezkon's Avatar
    Rezkon is offline Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    IK Multimedia Philharmonik Miroslav Promble

    Sign in to disable this ad
    Ok so ive got IK Multimedia Philharmonik Miroslav But when i run it in Fruity loops i Get Registry Error 03993414 and make sure this program is probley installed..why could this be?

  2. #2
    waka's Avatar
    waka is offline Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do you have another DAW you can try opening it in? nexus 2 never worked with my fl studio until i itried it with ableton, zero problems since then.

  3. #3
    Rezkon's Avatar
    Rezkon is offline Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Only Got Reason man dosent support Vsts it opens in Standalone tho :S

  4. #4
    waka's Avatar
    waka is offline Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it might be worth a try if you want to give it a shot

    you can download an ableton trial and unlock everything for 30 days i think.. thats what i did

    it might be a long shot and it may not work but i couldnt load nexus 2 in fl studio until i opened it in ableton. now it works with fl studio.

  5. #5
    Rezkon's Avatar
    Rezkon is offline Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    99
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hell why not i guess i can use Ableton if vsts dont work too like help

  6. #6
    ObiK's Avatar
    ObiK is offline IK Multimedia
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    2,140
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Rezkon View Post
    Ok so ive got IK Multimedia Philharmonik Miroslav But when i run it in Fruity loops i Get Registry Error 03993414 and make sure this program is probley installed..why could this be?
    Hi I'm with IK Multimedia. Go ahead and submit a help ticket with our support and we'll help see what we can do!

  7. #7
    syracus is offline Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Simple solution that worked for me.Just run Fruity Loops as administrator.Hope that helps.

  8. #8
    THard is offline Registered User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Kent, OH
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could have been a botched install. Make sure that you installed with administrator privileges. And need I say, if it is a genuine copy this is less likely to occur.

  9. #9
    ObiK's Avatar
    ObiK is offline IK Multimedia
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    2,140
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Lol very true, but installing as Admin will probably solve the issue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Special 93% Offer

Got beats? Samples? Mixing and mastering services? Get a head start with this 93% OFF special offer!