Results 1 to 4 of 4

Thread: help, no sound when export from flstudio

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help, no sound when export from flstudio

    Sign in to disable this ad
    When I export my project to mp3 or wav all it contains is silence. If I select a pattern export it all I get is silence. If I open a different project and export, it works fine.

    It appears that exporting will not work at all for this particular project, but works fine for others.... HELP

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dallas.......
    Posts
    223
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    make sure tracks are armed?????

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Indio, California
    Posts
    64
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    dude make sure u didnt mute the master track in the mixer and make sure ur exporting the song

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I finally figured it out. I noticed that a Fruity Reverb plugin was making a weird noise when its volume was turned up 100%. If I turned the volume to say 95% the noise stopped and the export worked fine.

    I'm guessing it was a bug in the program that was causing this problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •