Results 1 to 3 of 3

Thread: Maschine MK3 audio interface issues

  1. #1
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Maschine MK3 audio interface issues

    Sign in to disable this ad
    Hi, wondering if anyone could help with this :

    I just got the mk3 and ive been trying to get the sound to come out of pc speakers that i have plugged into the line output left socket( so nothing plugged into the right output), but no sound is coming out of my speakers, also when i turn the mk3 off and on the speakers make noise which tells me they are connected.
    I adjusted my laptop sound prefrences to show mk3 but still nothing. Also i do have my mic plugged in which i read that you cant run the mic and line outputs at the same time - but im not sure if thats the issue.
    Not sure if anyone has a solution, im pretty new to this software so could be something simple, i just cant figure it out

    Thanks

    Azara

  2. #2
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    If I was you I would just go to Native Instruments forumsfor faster response Good luck

  3. #3
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Awesome! Thank ya

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •